Website Rasarit
Categorie:

Website

Tehnologii:

HTML5, CSS3, Bootstrap 4, jQuery, Photoshop

Complex Rasarit - site de prezentare pentru pensiune si restaurant

Website de prezentare pentru o pensiune de la malul marii, cu restaurant pescaresc

Scopul acestui proiect a fost sa imbunatatim prezenta in mediul online a unui business care folosea ca promovare site-uri de rezervari si pagina de social media. Am ales o tema care sa se plieze pe stilul si locatia pensiunii, optand pentru culori marine si tente luminoase.

Clientul a dorit sa promoveze, pe langa serviciile de cazare, si restaurantul cu specific pescaresc aflat in incinta complexului. Pentru aceasta am ales imagini cu preparate apetisante si am afisat meniul detaliat, pentru ca vizitatorii site-ului sa aiba acces facil la informatii.

Paginile personalizate pentru acest proiect au fost: pagina de start, despre, cazare, camera, restaurant, meniu, testimoniale, atractii, galerie foto si contact.

Pe langa serviciile de dezvoltare si instalare a website-ului am oferit si servicii SEO, aplicand masuri ce au dus la o afisare optima in motorul de cautare Google. Am monitorizat apoi performanta prin instrumentele Google Analytics si Google Search Console.

Live website Vreau si eu site personalizat

Iti place acest proiect si iti doresti si tu un site modern, care sa te ajute sa iti cresti afacerea? Contacteaza-ne rapid prin formularul de mai jos si spune-ne cateva cuvinte despre proiectul tau. Vom reveni in scurt timp cu o oferta personalizata!