Tema Jolie
Categorie:

Teme HTML

Tehnologii:

HTML5, CSS3, Bootstrap 4, jQuery, Sass

JOLIE - tema HTML pentru saloane de infrumusetare

Jolie este un design ideal pentru un site de prezentare destinat saloanelor de infrumusetare.

Conceputa ca un landing page, tema Jolie este potrivita pentru un salon de beauty, coafor, frizerie, barber shop si alte business-uri din aceasta categorie. Tema e alcatuita din urmatoarele sectiuni: servicii, galerie foto, produse, despre, locatii, citat si date de contact. La cerere, tema poate fi completata cu noi sectiuni, adaptate nevoilor clientului.

Jolie este alegerea potrivita pentru tine daca detii un beauty salon, dar inca nu ti-ai construit o prezenta online sau nu esti multumit de website-ul tau si iti doresti un design nou, modern si atractiv.

Jolie este un landing page responsive, care functioneaza minunat pe orice tip de dispozitiv si pe toate browserele moderne. Poate fi folosit ca baza de pornire pentru proiectul tau si customizat conform cerintelor tale. Daca esti interesat, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi utilizand formularul de contact rapid.

Previzualizare Sunt interesat!

Jolie poate fi tema ta! Contacteaza-ne prin formularul de mai jos, spune-ne cateva cuvinte despre salonul tau si vom reveni in scurt timp cu o oferta personalizata conform nevoilor tale.