Tema Barista
Categorie:

Teme HTML

Tehnologii:

HTML5, CSS3, Bootstrap 4, jQuery, Sass

BARISTA - tema HTML pentru cafenele

Barista este o tema conceputa pentru un site de prezentare destinat cafenelelor.

Conceputa ca un landing page, tema Barista afiseaza informatiile si imaginile relevante unei cafenele intr-un mod estetic, avand urmatoarele sectiuni: introducere, specialitati, reteta, calitati, locatii si contact. La cerere, tema poate fi completata cu noi sectiuni, adaptate cerintelor clientului.

Barista este alegerea potrivita pentru tine daca detii o cafenea, dar inca nu ti-ai construit o prezenta online sau daca nu esti multumit de website-ul tau si vrei sa il inlocuitesti cu un design de actualitate.

Barista este un landing page responsive, care functioneaza minunat pe orice tip de dispozitiv si pe toate browserele moderne. Poate fi folosit ca baza de pornire pentru proiectul tau si customizat conform cerintelor tale. Daca esti interesat, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa ne transmiti cateva informatii legate de afacerea ta!

Previzualizare Sunt interesat!

Barista poate fi tema ta! Contacteaza-ne prin formularul de mai jos, spune-ne cateva cuvinte despre proiectul tau si vom reveni in scurt timp cu o oferta personalizata conform nevoilor tale.